Nivea Diamond Gloss Care

Vandaag twee producten uit de Diamond Gloss Care lijn van Nivea: shiny en gezonde haren, dat beloven ze. In het algemeen ben ik tevreden van Nivea haarproducten, maar haalt ook deze Glossy versie de selectie?

Deze shampoo hoort je haar te laten glanzen als diamanten. Met de fijne diamantdeeltjes versterkt hij je haar en verzorgt hij het haar intensief. Soepele en zachte haren inclusief. De shampoo schuimt erg fel, wat ik persoonlijk minder vind. Ik hou van een beetje schuim, maar trop est trop, nietwaar? De geur is verder wel aangenaam en de shampoo zorgt voor glanzend en zacht haar, dat wel. Maar mijn nieuwe favoriete shampoo is ‘m niet.

De haarlak vind ik fijner werken. Ik ben niet zo iemand die elke dag lak gebruikt, maar voor opsteekkapsels of krullen heb ik wel een styling spray nodig. Hij verschuift de lak heel fijn, wat ik een groot pluspunt vind. Hij maakt mijn haar niet plakkerig en de hold is ook een succes.

De Nivea Diamond Gloss Care lijn is te koop bij de drogisterij en de supermarkt. De shampoo kost €3,59 (250ml) en de Styling Spray €4,29 (250ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *