New in: Kitchen Aid waterkoker

Voor drie jaar lang krijg ik op mijn werk een Fnac bon cadeau! Na twee jaar boeken en prulletjes te kopen, ging ik dit jaar voor the real deal: een Kitchen Aid waterkoker!

Ik ging voor de klassiekere Kitchen Aid waterkoker, die op een echt oud keteltje lijkt! Verder kan er 1,25l in, wat voor mij als theedrinker meer als voldoende is! De shiny zwarte body met de mat zilveren accenten maakt ‘m voor mij echt de max! Deze zal sowieso mooi staan op mijn aanrecht.

Wat ook handig is, is de verborgen weerstand en de kabel (aan het voetje) die 360 graden meedraait. Verder zit er ook een automatische stop en anti-kalk filter in!

De prijs? €99. Ik vind dit persoonlijk écht te duur voor een waterkoker, but hey, ik had een leuke cadeaubon en besloot ‘m daarom toch mee te brengen! Bovendien had ik nog geen waterkoker voor mijn nieuwe thuis, dus waarom niet voor dit extra fancy schatje kiezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *