S&P Cumulus

cum01

Nu dat mijn verhuis akelig dichtbij begint te komen (ik hoop in juni), kan ik het niet laten om naar leuke interieur-en uitzet spullen te kijken (alsof ik dat anders niet deed 😉). Ik heb al een aardige verzameling bij elkaar gespaard, maar servies ja, dat heb je toch nooit genoeg? Er moest maar eens bezoek komen he!? He???

cum02

Tijdens de persdagen bij Yapado konden we de nieuwste collectie van Salt & Pepper tentoongesteld zien. S&P is een één van mijn favoriete merken e-ver als het op interieur of servies aankomt. Zo’n uitgebreid aanbod in verschillende stijlen, daar kan je niet anders als je smaak in vinden. De nieuwste ‘Cumulus’ collectie toont super vrolijk. Gebaseerd op cumulus wolken, zijn ze uiteraard blauw getint! Mij doet het ook denken aan aquarel verf, wat de kunstenares in mij gelukkig maakt 😉

682102-ZoomWat ik zo leuk vind aan deze set, is dat de vlekken op elk stuk anders zijn: andere tekeningen op je kopje dan op je bord. Net zoals wolken ook nooit hetzelfde zijn! Cool!

Kortom, zo’n cumulus set zou mooi staan op mijn soon-to-be witte keuken tafel! Je kan alle stuks uit de Cumulus collectie in hun online catalogus bekijken en hier ook je verkooppunt in de buurt vinden. In Hasselt kan je S&P o.a. vinden bij Thomas

One thought on “S&P Cumulus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *