Weleda Iris hydraterende gezichtscrème

iris

Vandaag een nieuwe gezichtscrème van Weleda, die ik afgelopen weken uitteste. Weleda is voor mij een merk dat altijd wel goed scoort, maar doet deze lichte crème het ook goed?

iris

Deze gezichtscrème kan je volgens Weleda zowel tijdens de dag (onder je make-up) als ‘s nachts aanbrengen. Deze Iris lijn is speciaal bedoeld voor de jonge huid, die zowel vettig als droog kan zijn. Dat klopt voor mijn huid is, een beetje een gecombineerde huid met zowel droge als meer vettige zones.

Wat me het eerste opvalt bij het openen van de tube is de vrij sterke, kruidige geur, zoals we wel eens gewoon zijn bij Weleda. Hij ruikt lekker, maar voor mij, en zeker voor op mijn gezicht, vind ik de geur te sterk. De geur is alom aanwezig en blijft zeker ook een tijdje hangen. Persoonlijk minpuntje dus.

Wat voor mij wel een plus krijgt, is de vernieuwde, lichte textuur. Hierdoor trekt de gezichtscrème snel in je huid, zonder vettig aan te voelen. Dit vind ik vooral voor een dagcrème erg belangrijk.

In het algemeen dus een fijne multi-purpose crème, met een goede werking. Het enige minpunt is de sterke geur die toch wel erg aanwezig is.

De Weleda Iris hydraterende gezichtscrème is o.a. verkrijgbaarbaar bij Di en Kruidvat voor ongeveer 11 euro (30 ml)

One thought on “Weleda Iris hydraterende gezichtscrème

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *