OOTD: Betty Draper

mj

Ohh sunshine! Dit verlengde weekend is het weer een topperje! Eindelijk nog eens de kans om mijn favorietje jurkje te dragen! En in combinatie met mijn nieuwe Marc by Marc Jacobs zonnebril, is dit de ultieme kleurrijke retro feel!

mj04

Het kleedje kocht ik een aantal jaar geleden voor een trouwfeest. Instant crush en helemaal Natalie. Het was dan ook een hele queeste om het kleedje in mijn maat te vinden! Gelukkig hebben ze Louche bij Zalando en gelukkig hadden ze daar ook maatje 36. Ik was echt oprecht ongelukkig geweest, had ik het niet het mijne kunnen noemen. Louche is trouwens een van mijn favoriete merken als het op kleedjes aankomt.

mj05

Mijn naamketting vond ik onlangs ook eens terug tussen mijn juweeltjes. De Carrie feel werkt toch ook nog altijd he? Mijn nieuwe zonnebril vond ik bij Optiek de Belser: hier kan je een groot en gevarieerd aanbod zonnebrillen vinden, waarover later meer. Ik koos voor dit fleurig en retro-ish model van Marc by Marc Jacobs. Ook in bij de zonnebrillen is color blocking weer helemaal in deze zomer, dus waarom niet meteen een opvallend exemplaar op je neus? Zo’n cat eye model staat me trouwens ook het beste vind ik!

Hoe spenderen jullie je lange weekend in de zon?

2 thoughts on “OOTD: Betty Draper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *