Elegant Touch Stylist nail art supplies

stylist

Sinds kort heeft Elegant Touch ook een eigen nail art lijn: STYLIST. Leuke designs en handige tools voor je nagels een upgrade te geven!

stylist

De key words van de STYLIST collectie: creativiteit, expressie en persoonlijkheid. De nail art-supplies zijn zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel beginners als professionals. Op elke achterkant van de verpakking staat uitgelegd hoe je alles moet aanbrengen en staan ook handige tips.

stylist

Ik testte alvast de studs en de hearts & bows collectie uit! Pretty! Verder zitten deze varianten ook nog in de collectie:

Complete nail art tool kit – €7,95

Deze nail art-kit van Elegant Touch bevat verschillende borsteltjes en pennen, om strepen te trekken, stippen (dotting-tool) te maken om je helemaal te laten gaan!

Aztec Collection Stencils – €4,95

Met deze stickers kan je zelf nog alle kanten uit: door ze samen te gebruiken kan je leuke aztec patroontjes maken.

Metallic Studded Pre-Glued Gems – €2,49

Studs studs studs: grote en kleinere varianten voor als je voor een stoere look wilt gaan! Kei neig op zwarte lak volgens mij!

Neon Brights Pre-Glued Gems – €2,49

Felle neon pareltjes om je nagels op te fleuren. Perfect bij een witte nagellak volgens mij en erg leuk voor de festivals! Met een pincet kan je ze gemakkelijker aanbrengen.

Metallic nail art tape – €2,95

Dunne strookjes waarmee je zelf een tekening kan maken op je nagels. Je kiest zelf waar je ze plakt en hoe lang je ze maakt. Koper en zilver zijn deze zomer weer helemaal in, dus waarom niet meteen een beetje metallic op je nagels?

Hearts & Bows Stickers – €3,95

Leuke kleine stickers die op elke nagel wel passen. Werk af met een laagje transparante lak en ze blijven super lang zitten! Cute!

stylist

Elegant Touch is onder andere te koop bij DI.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *