Yves Rocher Radiant Lip Crayon

yv04

Afgelopen week zat er bij de Flair een super aanbieding: 4 Yves Rocher producten voor maar 10 euro. Zo’n aanbieding kon ik natuurlijk niet afslaan. Voor die 10 euro mocht je onder andere twee Lip Crayons kiezen. Ik ging voor Pourpre Lumineux en Rouge Aquarelle.

yr03

Beide lipsticks zijn glossy. De textuur is wat aan de transparante kant, maar hierdoor is de kleur wel goed op te bouwen naar wens. De sticks drogen je lippen ook niet uit, wat ik ook een pluspunt vind. Een aanrader voor mocht je niet zo graag lipstick dragen, dan is deze Lip Crayon variant een goede oplossing, iets tussen lippenbalsem en lipstick in. Rouge Aquarelle is een mooie koraal kleur die mooi is voor de lente.

yr01

Als tweede koos ik een bes achtige kleur uit. (Tja, what else?) In Pourpre Lumineux is een lichte glitter aanwezig, wat voor mij niet hoeft. Ik heb eerlijk gezegd liever zonder, maar gelukkig valt het niet heel hard op. De kleur is wel erg mijn ding!

YR02

De Lip Crayons bestaan al eventjes, maar onlangs werden er 6 nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment, waaronder deze twee. Momenteel loopt online er een kortingsactie waardoor je de Radiant Lip Crayons voor 8,95 euro kan kopen i.p.v. 13,90 euro.

One thought on “Yves Rocher Radiant Lip Crayon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *