Meet: Optiek De Belser

db04

Vorige week ging ik langs bij Optiek De Belser, een hele mooie en moderne optieker in Tervuren en Leefdaal. Ik ging op bezoek in het filiaal te Tervuren, waar ze extra veel zonnebrillen hebben.

db01

Aangezien ik geen gewone bril meer hoef te dragen, keek ik mijn ogen uit bij de zonnebrillen. Heel wat merken en modellen bij elkaar: onder andere Prada, BVLGARI, Ray-ban, Dior en ook het Belgische Komono. De shop is zo ingericht dat de collectie zonnebrillen een aparte ruimte krijgt, waar ze mooi uitgestald worden. Ook voor mannen en kinderen is er een ruime keuze.

db06

Voor alle trends zijn modelletjes aanwezig: kleurrijk, spiegelglazen, ronde monturen,… Door de mooie en lichte ruimte kan je op je gemak rondkijken en alle modellen uitproberen voor een grote spiegel. (ik heb ze bijna allemaal op gehad ;))

db02

db03

Voor alle laatste trends en modellen op vlak van brillen en zonnebrillen kan je op de Facebookpagina of Instagram van Optiek De Belser terecht! Of ga eens langs in Leefdaal of Tervuren, optieker Jan verwelkomt jullie graag!

Filiaal Leefdaal: Dorpstraat 511 – 3061 Leefdaal 
Filiaal Tervuren: Brusselsesteenweg 23 – 3080 Tervuren

One thought on “Meet: Optiek De Belser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *