Jolis Mots + Giveaway

joli04

Als designer ben ik nog steeds graag bezig met pen en papier en hou ik van old school postkaartjes en alles wat stationary betreft ­čśë Daarom wil ik jullie voorstellen aan Jolis Mots, een schattige beginnende webshop met kaartjes en andere papierwaren.

joli03

Eigenaresse Britt is een startende grafisch ontwerper, wie ik graag een handje wil helpen. Daarom toon ik jullie vandaag wat je bij Jolis Mots zoal kan vinden en mag ik via Instagram iets weggeven.

joli02

Jolis Mots heeft schattige handmade kaartjes, weekplanners, notitieboekjes en posters. Bovendien zijn de boekjes ook leuk afgewerkt met gehaakte ringetjes! Een handige madam, die Britt!

joli

Vooral de A4 weekplanner lijkt me handig: wat je niet mag vergeten, plaats voor een boodschappenlijstje,… Een leuk hebbeding voor degene die nog van old school papieren agenda’s houdt!

De prijzen? Dat valt reuze mee: 5 euro voor een A5 notitieboekje, 9 euro voor een planner en kaartjes vanaf 1,75 euro per stuk! Benieuwd naar meer? Ga zelf eens kijken op haar webshop of Facebookpagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *