Kétastase Après-Soleil

soleil

Afgelopen week werd het al zomer in België, dus nam ik de kans om dit après-soleil duo eens uit te testen. Een shampoo en conditioner die ook je haar beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.

soleil

Kérastase shampoo’s doen wonderen voor mijn haar en ik ben ook fan van dit flesje. De UV-stralen tasten de pigmenten van je haar aan, zodat het kleur verliest. Verder vallen de UV-stralen de haarschubben en cortex aan, waardoor je haar aan kracht verliest. Het wordt fragieler en droger.

Deze shampoo herstelt je haar na blootstelling aan schadelijke UV-straling dankzij een UV-filter, ceramiden, minerale oliën en plantaardige wax. Bovendien compenseert het voor de uitdrogende effecten van UV-straling, zeewater en chloorwater. Mijn haar voelt ineens een stuk minder droog aan, ook na een namiddagje zonnen!

soleil

Bijhorend gebruikte ik deze ‘Lait Richesse’ conditioner voor sun-exposed haar, voor de extra werking tegen uitdroging door de zon. Heerlijk!

Eigenlijk is dit gamma speciaal bedoeld voor gekleurde haren, maar ook al heb ik dat niet, helpt deze kuur toch tegen uitdroging en zijn mijn haren glanzend en zacht.

Dit Après-Soleil gamma is verkrijgbaar bij Kérastase kappers. De Soleil Bain Après-Soleil kost €19,20 (250ml) en de Soleil Lait Richesse €23,50 (200ml).

2 thoughts on “Kétastase Après-Soleil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *