Festival report: Extrema Outdoor

xo

Dankzij Aperol Spritz mocht ik een dagje naar Extrema Outdoor. Alhoewel het niet echt helemaal mijn muziek is, heb ik me, net zoals vorig jaar, heel goed geamuseerd.

xo

Dit jaar stond Aperol Spritz aan De Plas met een eigen booth: super cool en de sfeer zat er in. Met hun Sunset Sessions Booth brachten ze de zon naar De Plas, want die was zaterdag even afwezig. Maar echt, hele fijne ambiance bij de Sunset Sessions met onder andere Dave Lambert die we kennen van Studio Brussel. Met een Aperol Spritz in de hand, voelde het gelijk zomer in de Aperol Booth!

xo

Verder dansen deden we bij Elrow stage met Groove Armada. Eén van de weinige namen die ik nog kende van vroeger. Fijne beats in een Indisch geïnspireerde stage met olifanten, tempels en veel vlagjes. Voeten in het zand, jep, De Plas is echt de perfecte festival locatie, alleen het weer was minder dit jaar, maar aan sfeer mocht dat niet veel bederven. Chille beats en dansbare plaatjes is waar Extrema voor staat.

xo

Ook bij de Redbull Elektropedia stage ging het publiek los op de beats van Tale of Us. Dit Berlijns duo weet als geen ander hun stage helemaal vol te krijgen. Met hier en daar een streepje zon voelde het gelijk zomer. Bij de Desperados stage sloten we de dag af, omdat we hier de meeste bekende plaatjes hoorde.

xo

Een hele geslaagd festival dus, met een dikke pluim voor Aperol Spritz en hun Sunset Sessions, waar het fijn vertoeven was! Tot volgend jaar Extrema (hopelijk wel weer met de 25 graden die we gewoon zijn bij je!)!

One thought on “Festival report: Extrema Outdoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *