This is Helix

helix

Tijdens de persdagen konden Isaline en ik heel wat mooie dingen spotten, waaronder deze coole 3D geprinte juwelen van Helix. Binnenkort ook verkrijgbaar in pastelkleurtjes, maar voorlopig toon ik jullie de vaste collectie.

helix

First up, deze coole en super originele bowties. Schattig voor op een feestje en voor mannen én vrouwen. Zou ze persoonlijk ook erg leuk vinden voor aan m’n paardenstaart 🙂 Bovendien kan je ook je lintje kiezen! (HX bow 39 euro)

helix

Armbanden mogen tijdens de zomer en festivals ook altijd wat bigger and bolder. Deze polygon armband staat me wel aan. Bovendien zijn ze in 2 maten beschikbaar, waardoor ze altijd wel passen! (Check zeker ook hun handige maat tool)
(HX Polygon 29 euro)

helix

Nieuw in hun reeks: deze handige en mooie hangers voor luchtplantjes, misschien ook wel een favorietje hier en ik zie ze zo hangen in mijn soon-to-be nieuwe crib.

helix

Rings rings rings. Misschien wel mijn grootste obsessie de laatste tijd. Veel modelletjes, maar ik vind deze Scalene versie het tofste. (ringen 25 euro)

Ga zeker eens naar hun on-line shop om de rest van hun juweeltjes (en deco spulletjes) te ontdekken!

One thought on “This is Helix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *