OOTD: Komono Lulu

komono01

Afgelopen weken kwam de zon nog eens op bezoek in Belgenland. Kleedjes en zonnebrillen konden weer (voor even) uit de kast gehaald worden! Vandaag een outfit ft. mijn nieuwste Komono aanwinst: Lulu.

komono02

Mijn jeansjasje van Only is zo goed als vergroeit met mijn lichaam. Elke zomer is dit mijn go-to jasje en ik wil dit jaar nog eentje in een donkere kleur. Het jurkje is het meest simpele, maar ever-so-cute ‘vlinderjurkje’ van H&M, waar elk jaar wel een nieuw kleurtje van uitkomt. (Dit jaar staat dit peachy geval op de wishlist)

komono04

Mijn nieuwste zonnebril is van Komono en ik vond hem bij Optiek De Belser. Komono is een Belgisch merk waar ik al jaren fan van ben. Eerst de horloges (waar ik er 4 van heb), dan de zonnebrillen. Dit Lulu model is het perfecte casual, everyday en girly model. Een beetje rond, een beetje cat-eye. De kleur is ook super. Ik kies bijna altijd voor turtoise kleurtjes en deze blauwe variant vind ik zo mooi!

komono05

Ik ging mijn nieuwe zonnebril al meteen uittesten op een terrasje in mijn soon to be nieuwe hometown Hasselt en zocht een leuk straatje uit voor foto’s 😉

komono06

Welk Komono model is jullie favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *