Sothys Ampoules essentielles lumière

sothys

Tijdens de laatste persdagen werden we overstelpt met nieuwe producten. Afgelopen week testte ik deze mini kuur uit voor een stralende en egale teint. Benieuwd?

sothys

Bij Sothys heb je verschillende week kuren, onder andere voor een gehydrateerde huid of anti-aging. Ik testte de Ampoules essentielles lumière uit, die je na een week een frisse en stalende teint moeten bezorgen. In het doosje vind je 7 ampoules die je geduurende 1 week, zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruikt. (Elke keer een halve ampoule). Dit serum gebruik je na de reiniging en voor je nachtserum en/of crème. Het product zelf masseer je met kloppende bewegingen in de huid. Het serum is vrij vloeibaar, maar zorgt meteen voor een verfrissend effect.

sothys

Ik gebruikte deze mini kuur met veel plezier en zou ze liefst elke dag toepassen. Mijn huid voelde zachter en zag er ook meer glowy uit dan anders! Droge plekjes zijn ook weg. Ik gebruikte de Sothys ampoules samen met mijn nachtserum van Estee Lauder en mijn sleeping cream van The Body Shop, een perfect trio als je het mij vraagt!

Een weekkuur van deze ampoules kost 38 euro en is te koop bij Sothys verkooppunten.

3 thoughts on “Sothys Ampoules essentielles lumière

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *