Hand Chemistry Hyaluronic Body Mist 72h

Vandaag een goedje dat perfect is voor tijdens warme zomerdagen: een hydraterende bodymist die je lichaam tot wel 72u gehydrateerd en gevoed houdt. Deze mist bevat hyaluronzuur, één van de best hydraterende ingrediënten die er bestaan.

De nieuwe Hand Chemistry Hyaluronic Body mist komt in een doorzichtige (non-aerosol) spuitbus (van 150ml) en is heel zuinig in gebruik. De textuur ziet er een beetje gel-achtig uit, maar eens op je huid verschuift hij als een vloeistof. De geur vind ik erg lekker: citrus, waardoor je je nog meer verfrist voelt, vind ik. De spray trekt snel in je huid, wat ik ook een pluspunt vind.

handc03

Dit flesje gaat nog heel erg handig zijn tijdens de warmere maanden, dat weet ik zeker! Met zijn intens hydraterende formule is hij geschikt voor mensen met een droge huid. Wanneer je niet zo houdt van rijke bodybutters of cremes, is dit ook een fijn en verfrissend alternatief.

De Hand Chemistry hyaluronic body mist is bij ICI Paris XL en on-line te koop voor 19 euro.

One thought on “Hand Chemistry Hyaluronic Body Mist 72h

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *