Weleda Pluimgierst shampoo & Haver conditioner

Weleda Pluimgierst shampoo & Haver conditioner

Vandaag toon ik jullie twee haarproducten van Weleda, die gekend staat voor zijn natuurlijke producten. Lezen jullie mee?

Weleda Pluimgierst shampoo

De Pluimgierst shampoo ruikt heel erg kruidig en aan de sterke kant, geen typische zeep- of shampoo geur dus. Hier moet je wel voor zijn. Persoonlijk vind ik het eens een fijne afwisseling. De shampoo is sulfaatvrij, wat ook een pluspunt is. De schuim is daarom ook aan de mindere kant, maar dit wilt niet zeggen dat deze shampoo z’n best niet doet. Mijn haar voelt proper en zacht aan.

Weleda Haver conditioner

Bijhorende testte ik de Haver conditioner uit die je haar moet herstellen. Ook helemaal natuurlijk zonder synthetische geur- en kleurstoffen en zonder siliconen. Ook hier is de geur erg kruidig en ik vind dat je ook de haver ruikt. Verder doet de textuur drnken aan haver(mout): een dikke massa, met stukjes haver. Door de textuur komt de conditioner iets moeilijker uit de tube en ‘m op je haar krijgen is ook niet zo evident. Best even in je handen wrijven en op die manier aanbrengen in je haar. Het goedje spoelt wel goed uit en maakt mijn haar gemakkelijk doorkambaar.

weleda

Ik ben fan van dit natuurlijke duo! De prijzen zijn ook vrij budget: rond de 10 euro. Weleda is onder andere te koop bij Di. Vooral met de conditioner kom je wel even toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *