#ootd: birthdays with Stan Smith

ms07

Afgelopen woensdag vierde ik mijn 30ste verjaardag. Alhoewel ik dat eerste cijfer liever niet zag verschijnen, is het toch een hele fijne birthday week geworden! Vrijdag vierde ik met de allerbeste collega’s en gisteren ging ik naar Maastricht met de allerbeste vriendinnen! Outfitfoto’s mochten niet ontbreken aangezien ik meteen een slachtoffer-fotograaf mee op pad nam! 😉

ms05

Maastricht is voor mijn echt een super gezellige plek waar ik heel graag kom voor all-you-can-eat sushi & lekker te shoppen en te kuieren. Voor het 3e jaar op rij aten we lunch bij Tokyoto, waar je je voor nog geen 20 euro helemaal kan volproppen met lekkere sushi. There’s nothing better 😀

ms06

Ik testte ook al meteen mijn nieuwe Adidassen, die ik van mijn collega’s cadeau kreeg, uit. Ze stonden al even op de wishlist en nu heb ik ze dus eindelijk. Op het werk heeft bijna iedereen ze, en zijn de Stan Smiths een beetje als uniform te beschouwen :p Ze zitten super comfy en passen echt onder veel! Heel blij met mijn groene originals!

ms02

Mijn nieuwe Prada zonnebril vond ik bij Optiek De Belser. Dit model is echt Natalie-proof: turtoise & mint details, jep da’s echt meant to be on my face.

ms01

De rest van mijn outfit zijn oldies die terug herontdekt werden: mijn leuke satchel van Silis, Hollister Jeans, Forever21 top en de blazer vond ik vorig jaar bij H&M. Door de poofy schouders, maakt dit jasje mijn outfit extra cute & classy, vind ik. Het oudroze en beige passen ook heel mooi samen.

ms04

Hoe spendeerden jullie je weekend tot nu toe?

2 thoughts on “#ootd: birthdays with Stan Smith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *