Komono x Tomorrowland + GIVEAWAY

14116795

Sinds deze maand lonkt er een heerlijke nieuwe collab naar ons: Komono x Tomorrowland. Het Belgische merk Komono slaat de handen in elkaar met hét Belgische festival: Tomorrowland. Alhoewel ik geen grote Tomorrowland fan ben, kan ik de samenwerking wel ernorm apprecieren.

komonotomorrowland-970x508

Tomorrowland fans kunnen hun hartje ophalen bij de designs van Komono: transparante prints met kleurschakeringen werden gecombineerd met kleurrijke ombre-lenzen en elke zonnebril werd gegraveerd met wijze woorden als ‘Never change’, ‘Seize the moment of happiness’ en ‘See the beauty in everyone’. Cool, quoi?

14116802

Hun bestseller modellen werden in een TML jasje gestoken en de Lulu & Dryfus blijven mijn favorieten! Deze limited edition brilletjes zijn o.a. te koop bij Optiek De Belser & on-line bij Komono & Tomorrowland voor 69,95 euro.

 

Lulu_-_Komono_x_Tomorrowland_2016_front-copy-600x600

Eeeeennnnnn, ik mag samen met Optiek De Belser iemand gelukkig maken met een exemplaar! Ga snel naar mijn instagram pagina om deel te nemen! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *