Corine de Farme micellaire reiniging

corine

‘s Avonds en ‘s morgens je gezicht reinigen is zowat het belangrijkste van mijn beauty routine. Vandaag toen ik jullie twee producten uit het micellaire gamma van Corine de Farme.

corine

Sinds er micellaire waters op te markt zijn, gebruik ik haast niets anders meer. Ik hou van de frisse textuur en ook het feit dat er geen alcohol inzit kan ik alleen maar toejuichen. Ik probeerde al verschillende merken, maar de laatste maand testte ik deze twee producten van Corine de Farme uit: een micellaire lotion en water. Beide producten zijn zelfs met een gevoelige huid te gebruiken.

Het micellaire water komt in een handige 100 ml verpakking, gemakkelijk voor op reis of in je handtas. Ik ben grote fan van dit goedje, het is verfrissend en droogt mijn huid niet uit. Bovendien haalt het zonder schrobben mijn make-up weg. Let wel op, waterproof make-up lukt minder goed.

Een micellaire lotion, dat gebruikte ik nooit eerder. Ik hou in het algemeen minder van de textuur van lotions op mijn gezicht en vooral bij mijn ogen. Ook deze micellaire lotion werkt prima en verwijdert hij in alle zachtheid mijn make-up.

In dit micellaire gamma van Corine de Farme zit er ook nog een gel, die mij ook heel aangenaam lijkt! Corine de Farme vind je bij Kruidvat en de prijs ligt rond de €6 (voor 500 ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *