#myvitabreak: Vitalinea Plus Natuur

Screen Shot 2016-06-01 at 09.21.40

Sinds kort breidde Vitalinea Plus haar gamma uit met een nieuw exemplaar: Natuur. zonder smaakje zoals we van Vitalinea Plus gewoon zijn, maar daarom niet minder lekker!

Screen Shot 2016-06-01 at 09.21.26

Met deze natuur versie kan je zelf eindeloos combineren: voeg zelf fruit of cruesli toe en creëer je eigen smaak. Ik kreeg afgelopen maand een proefpakketje toegestuurd met lekkere en speciale toppings om mijn Vitalinea Plus mee te pimpen. Een kleurrijk pakketje met een vleugje happiness van Elfi, meer moet dat toch niet zijn om instant blij te worden?

Screen Shot 2016-06-01 at 09.21.10

Gekke combinaties o.a. met appel, popcorn, chili, chocolade of hibiscus bloemen, ik probeerde ze allemaal. Bovendien zaten er bij sommige toppings zelf eatable glitters en confetti, dus die gingen er obviously als eerste aan 😉

Screen Shot 2016-06-01 at 09.21.53

Gewaagde én geslaagde combinaties dus, waarvan de popcorn variant mijn favoriet was. Thuis hoef je niet meteen die speciale ingrediënten bij elkaar te zoeken, gooi er maar lekker alles bij wat je nog in je koelkast hebt liggen: appel, besjes, honing,… Ik heb ook graag iets crunchy in mijn potje Natuur, dus voeg soms cruesli of cornflakes toe!

Screen Shot 2016-06-01 at 09.22.28

De Vitalinea Natuur is de nieuwste telg in de Vitalinea Plus familie. Verder vind je ook framboos, kers of ananas in de supermarkt. (Vooral de framboos is mijn favoriet). Vitalinea Plus vind je voor 1,89 euro (duopack) in de meeste supermarkten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *