The Body Shop Piñita Colada

TBS

De nieuwste zomer telg in de TBS collectie is eentje om bij weg te dromen: yes I like piña colaaaaaadas! Ananas en kokos smelten samen tot 1 heerlijke zomergeur!

IMG_20160603_085009 copy

Ik ging afgelopen week (op mijn verjaardag) langs bij The Body Shop Leuven en zag deze collectie naar me lonken. Persoonlijk hou ik niet zo van de pure kokos reeks/geur, maar de piña colada mix kon me daarentegen meteen overtuigen. Vrolijke verpakkingen die meteen zomer uitstralen: yes, daarop trakteerde ik mezelf!

TBS

Ik besloot voorlopig enkel de douchegel uit te testen, omdat ik nog behoorlijk wat ander scrub/smeer spul heb staan. De geur is echt goddelijk: instant vakantiegevoel, zo ergens op een onbewoond eiland met een cocktail in m’n hand. Ookal zit dat er deze zomer niet in, met dit gamma heb ik toch een beetje palmbomen in m’n hoofd! 😉 Piñita Colada is een zomerse blend van versgeperste ananas en kokosnootwater.

Naast de douchegel (7 euro – 250 ml), is er uiteraard een bodybutter (16 euro – 200ml), bodyscrub (18 euro – 250 ml) en een bodysorbet (11 euro – 200 ml). Eigelijk wil ik heel dit gamma en liefst all year long. Denk er eens over na, The Body Shop 😉

Momenteel loopt er op de Facebookpagina van TBS ook een wedstrijd waarbij je het hele gamma kan winnen! Ik doe alvast mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *