Yves Rocher Pure Light Foundation 200 Beige

yr04

Foundations van Yves Rocher bevallen me doorgaans heel goed, dus ik was dan ook meer benieuwd om dit ‘cushion’ exemplaar uit te testen. Zo’n soort van verpakking is komen overwaaien van Japan en zie je de laatste tijd wel vaker. Maar is het ook zo praktisch?

yv01

Deze ‘cushion’ foundation lijkt op een poederdoosje: een reservoir met foundation en ook een sponsje om het mee aan te brengen. Ik breng doorgaans mijn foundation aan met een borstel of mijn vingers, dus zo’n sponsje was voor mij wel een uitdaging. Het kussentje werkt wel vrij prettig en properder dan ik dacht en heeft eigenlijk maar weinig druk nodig (vooral niet doordrukken ;)). Het bijhorende sponsje neemt de foundation ook goed op en brengt het egaal aan op mijn gezicht. Best verrassend!

yr03

Ik ging voor de lichtste kleur die ik kon bestellen: 200 Beige. Aangezien ik nog al een bleke huid heb, verschrok ik me nogal toen ik het doosje openende: zo donker! Gelukkig viel het eens aangebracht goed mee, ik moet alleen zorgen dat ik het naar mijn hals toe goed blend. Qua dekking zou ik eerder zeggen dat deze foundation voor lichte plekjes en roodheid ideaal is. Heb je meer last van acne en onzuiverheden, kan je hem wel in laagjes opbouwen. Ook is de foundation vrij van parabenen en parfum en heeft verzorgende babassu olie. De foundation heeft een mooie natuurlijke finish.

yr05

ee03

De Yves Rocher Pure Light Foundation Cushion is normaal te koop voor € 29,90 en is momenteel in aanbieding voor 19,90 euro. Hij is verkrijgbaar in 6 tinten.

2 thoughts on “Yves Rocher Pure Light Foundation 200 Beige

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *