Meet: Ourabandoura01

Vandaag stel ik de Limburgse webshop Ouraband aan jullie voor: de allermooiste haarbandjes voor een fijne prijs. Move over, Blair Waldorf 😉

oura05

Sinds mijn obsessie voor Gossip Girl begonnen is zo’n 10 jaar geleden, werd ook Blair Waldorf mijn stijlicoon. En ook haarbandjes horen daar bij. Ik mocht bij Ouraband 3 mooie, sprookjesachtige, haarbandjes uitkiezen om mijn inner Blair Waldorf naar boven te laten komen 😉 En stuk voor stuk zijn ze prachtig. Ik combineer ze draag met los of opgestoken haar en zelfs met een hoge paardenstaart, staan ze leuk. Ik durf te wedden dat haarbandjes ook op de festivals weer helemaal hot zijn!

oura04

Bovendien zijn de Oura Bands zorgvuldig handgemaakt en dat zie je ook, prachtige pareltjes en steentjes van mooie kwaliteit. Ook zijn elastische bandjes anti-slip, wat ik een groot voordeel vind. Ik heb nogal glad haar en de meeste haarbandjes en speldjes blijven niet lang op hun plaats.

oura03

oura02

Voor 15 euro heb je al een mooie en unieke Oura haarband. Momenteel kan je kiezen uit 19 modelletjes, en stiekem zijn ze allemaal even mooi! Moeilijke keuzes!

Speciaal voor jullie mag ik met de code ‘LATANIE’ 10% korting geven op jullie volgende aankoop!

Je kan Ouraband vinden op Instagram, Twitter en Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *