Soak up the sun met Yves Rocher

ysun03

Nu dat de zon toch ons Belgenland bereikt heeft, stel ik jullie graag voor aan ‘Solaire peau parfaite’, het zonnegamma van Yves Rocher. Hiermee bescherm je je huid voor, tijdens en na het zonnen! First up iets waar ik eigenlijk nog nooit van gehoord had: een activerende spray voor voor het zonnen. Jawel, dat lees je goed. Met deze spray bereid je je huid voor, alvorens in je stoel te gaan liggen. Drie weken voor de eerste blootstelling aan de zon en de eerste week in de zon, brengt je deze ‘s morgens en ‘s avonds aan op je huid. Het zal er voor zorgen dat je huid voorbereid is op de eerste stralen en dat je huid ook langer getint blijft.

De aftersun is iets wat ik heerlijk vind na een dagje zonnen. Ik verbrand vrij snel, dus moet me altijd echt goed insmeren. Als er dan toch nog rode zones zijn, dan vind ik een aftersun zoooo verkoelend en kalmerend. Yasssss. 

ysun02

Yves Rocher heeft ook een beschermende zonnecrème, speciaal voor het gelaat. De huid wordt goed beschermd tegen UVA- en UVB-straling en tegen tekenen van huidveroudering door de zon. De huid wordt gehydrateerd en voelt glad, soepel en stevig aan. De transparante zonnespray met SPF 30 vind ik ook heel handig. Ik hou zelf niet van te vette crèmes op mijn huid, dus vind een sprayflacon ideaal. De transparante en lichte formule laat geen strepen achter en trekt meteen in. Per-fect.

ysun01

En als laatste deze Sun Vitamins. Zoiets gebruikte ik ook nooit eerder, maar het kan alleen maar goed doen, right? Je kan ze voor je vakantie innemen, om je huid op die manier te beschermen. Bovendien dragen ze bij tot een natuurlijke kleuring van de huid. Of je kan je achteraf innemen om je bruine velletje langer zo te houden!

Ik hoop in september ein-de-lijk nog eens naar te zon te vertrekken, en spaar deze vitamines tot dan. De rest kan ik af en toe in de Limburgse zon verder uittesten 😉 De zonneproducten van Yves Rocher zijn ook volledig parabeenvrij.

Tan Activator Beautifying Mist: nu 12,50 euro
Hydraterende en Herstellende Aftersunmilk: nu 10,70 euro
Anti-Aging Gezichtsverzorging SPF 50: nu 16,70 euro
Transparante Spray SPF 30: nu 16,70 euro
Zonnevitamines – 30 capsules: nu 13,95 euro

One thought on “Soak up the sun met Yves Rocher

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *