OOTD: Palladium Pallaville

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tussen al de regen door, kwam deze week de zon toch nog eens kijken in Belgenland. Het ideale moment om mijn nieuwe kicks eens aan te doen: pastelblauwe, mega comfy Pallaville sneakers van Palladium.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pallaville is de nieuwste zomercollectie van Palladium: licht, sportief en geknipt voor zomerse stadswandelingen komen de modellen in een lichtgewicht canvas bovenkant en EVA-buitenzolen. En wandelen, dat deed ik dan ook hiermee. Dit moeten echt wel de lichtste schoenen e-ver zijn. Je voelt ze bijna niet zitten, echt ideaal. Door het lichte canvasstof, plooien deze kicks ook fijn mee met je voet. Helemaal Palladium, maar net iets sportiever dan we van hen gewoon zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn Rebecca Minkoff mocht ook nog eens uit de kast. Dit Avery model in bordeaux rood mag dan misschien niet hét zomertasje bij uitstek zijn, maar het formaat vind ik echt per-fect. En bovendien is ze te mooi om een heel seizoen in de kast te laten hangen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De khaki trenchcoat is een afdankertje van Lies, die ik met heel veel plezier van haar overkocht op een tweehandsmarktje. Sindsdien al met heel veel liefde gedragen en ik vind de extra ruffles aan de achterkant echt de max. Is het een trenchcoat, is het een kleedje? The best of both worlds.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bff Lieve maakte de foto’s met haar nieuwe Olympus camera die ik nu ook absoluut moet hebben. Hello directe toegang tot Instagram en zalig goeie foto’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In’t kort:
Trench coat: Zara 
Handtas: Rebecca Minkoff Avery in ‘Port’
Camera: Fuji Instax Mini (via Hema)
Sneakers: Palladium Pallaville CVS: 69,95 euro
Jeans: Hollister

2 thoughts on “OOTD: Palladium Pallaville

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *