Yves Rocher travel set

yr

Aangezien ik de laatste maanden (voorlopig) weer thuis woon, en ik de Leuvense feestjes niet wil missen, blijf ik regelmatig logeren. Mijn overnight bag staat dus altijd klaar en travel mini’s vind ik perfect voor als ik blijf logeren.

yr

Ik kreeg dit setje bij m’n laatste Yves Rocher bestelling, heel leuk, die extraatjes bij je pakje! In dit travelsetje zitten 3 mini producten van 30 ml: een repair shampoo, een green tea douche gel en een micellaire reiniger!

Een herstellende en voedende shampoo met jojoba olie. Het fijne aan deze shampoo is dat hij vrij iq van parabenen, siliconen en SLS/SLES.

Een heerlijke douchegel met groene thee. Een heel frisse en zachte douchegel die lekker schuimt.

Hydraterende Micellaire Reinigingslotion 2-in-1. Micellaire lotions vind ik echt de max om mijn make-up af te halen. Haalt alle make-up goed weg in alle zachtheid. Bevat geen parabenen, minerale olie, kleurstof of siliconen.

Een leuke en heel bruikbare extra bij je bestelling dus! Helemaal de moeite!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *