Nivea Silk Mousse

nivea

Oh boy, naar deze newbies was ik zo benieuwd! De nieuwe Silk douche mousses van Nivea! Heerlijk zachte textuur en geur.

nivea

Wie me kent, weet dat ik een grote Nivea fan van. In mijn ogen scoren ze elke keer en dat doen ze ook weer met deze mousses voor onder de douche. Nivea lanceert 3 geuren, met zijde extract, die je huid heerlijk moet verwennen. De 3 varianten zijn: Creme Care (de geur van de ‘blauwe pot’), Creme Smooth (bloemenparfum) en Creme Soft (Amandelolie). Ik vind ze alle drie even lekker ruiken, maar heb een lichte voorkeur voor de Creme Soft variant. Op en top Nivea ook met hun frisse en lichte geuren. Leuk is ook het ‘Scratch & Sniff stickertje op de dop: even krabben en de geur komt vrij, ideaal voor als je even niet weet welke te kiezen.

nivea

Het zijde extract moet je huid extra hydrateren en gladmaken. Zijde extract is ook nog eens rijk aan anti-oxidanten en aminozuren, die instaan voor het vernieuwen van de huidcellen.

nivea

De textuur is heerlijk fluffy en heerlijk in gebruik! De Nivea Silk Mousses zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor 3,99 euro (200 ml)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *