FABY- JOY – La vita è Bella

faby04

Het weer mag dan nog altijd niet zomers zijn, met deze nieuwe JOY collectie van FABY kom je meteen in een vrolijke mood! De splinternieuwe FABY Spring/Summer collectie 2016 is gelanceerd en bestaat uit 12 nieuwe en frisse kleuren. Bovendien staat elke kleur ook nog eens voor een gevoel.

faby03

Hoop, geluk, vriendschap, liefde, sereniteit, ze komen allemaal aan bod. Ik mocht een kleurtje uitkiezen en ging voor dit vrolijk turkoise exemplaar La vita è Bella, die staat voor de vriendschap. Lief he? La vita è Bella brengt perfect aan in 2 dunne laagjes.

faby02

Ik kreeg er ook nog een basecoat bij en ook de befaamde top coat Fast Dry (17 euro voor 15 ml). En of hij razend snel is. Amai. Ik ben zo iemand die snel haar geduld verliest bij het nagel lakken en dus heel snel deukjes krijgt. Met deze super snelle Fast Dry top coat is dat dus verleden tijd! Bovendien laat hij je nagels ook mooi glanzen en zorgt hij ervoor dat je kleurtje langer houdt.

faby01

Sinds kort heeft FABY een webshop waar je je favoriete kleurtjes kan shoppen. De aanbevolen verkoopprijs van de FABY Joy nagellakken is €13,00. De aanbevolen verkoopprijs van het Joy mini-pack (4x 5ml) is €20,50. Alle FABY lakjes zijn 100% cruelty free en worden dus niet getest op dieren.

Schermafdruk 2016-06-20 20.50.44

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *