Palladium Pallarue

pal

Sneakers sneakers sneakers, we kunnen er ook deze “zomer” niet naast kijken. Ook bij Palladium komen ze nu met een modieus canvas model: Pallarue, die voor mij iets eleganter oogt dan de originele boots.

pal

Fijner, eleganter en ideaal om door de stad te slenteren. Palladiums staan bekend om hun lichte schoenen, die erg fijn en comfortabel zitten, perfect voor warme zomerdagen. Ik kan het beamen, want ik ben sinds kort eigenaar van een Pallaville paar 😉 Deze Pallarues komen in een laag of hoog model en kunnen perfect onder rokjes of kleedjes gedragen worden voor een sportieve look!

pal

Dit zomer model bestel je voor 79,95 euro o.a. in de webshop van Palladium. Welk Palladium model vinden jullie het mooist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *