Le Petit Marseillais Surgras + 400 ml formaten

pm3

Ook deze zomer komt Le Petit Marseillais met heel wat nieuws. Zo zijn jullie welgekende schatjes nu ook verkrijgbaar in een groter 400 ml formaat: extra verwennerij onder de douche. Oranjebloesem, Amandelmelk en Vanille melk zijn vanaf nu in zowel 250 ml als in groot familie formaat verkrijgbaar.

pm-2

Mijn favoriet? De groene amandel variant. Een heerlijk zachte marsepein geur, die bovendien je huid in alle zachtheid reinigt en hydrateert.

pm-1

Nieuw in het hyperallergeen gamma: deze SURGRAS douche crème. Speciaal voor de gevoelige, maar ook extra droge huid komt Le Petit Marseillais met een formule bestaande uit glycerine, aloe vera en amandelboter, om uitdroging tegen te gaan. Zowel amandelboter als aloe vera hebben kalmerende en voedende eigenschappen. Bovendien is ook deze SURGRAS variant dermatologisch getest, pH-neutraal en bevat hij geen parabenen of zeep. Kortom een heerlijke, zachte en voedende zeep voor de hele familie. (Ook geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar)

Zowel de klassieke douchecrèmes als deze SURGRAS variant zijn verkrijgbaar bij o.a. Delhaize, Colruyt en Carrefour voor zo’n 4 euro (400 ml)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *