Kérastase L’incroyable blowdry

kerastase

Een nieuwe krultang & een nieuw haarproduct, equals een grondige review! Ik kreeg deze L’incroyable blowdry heat lotion binnen en testte hem meteen uit.

remingtonpro

Normaal gezien stijl ik zowat elke dag mijn haar, dus een hitte product voor je haar, is dan dan echt een must. Ik testte eerder al eens zo’n vergelijkbare spray van Redken uit, maar een melk-achtige lotion, lijkt me net wat voedender voor je haar. Deze lotion is speciaal ontworpen voor vrouwen die hun haar graag stylen (föhnen, krullen, stijlen) en tussen wasbeurten in, graag verschillende stijlen uitproberen. Deze lotion beschermt het haar tot 230 graden, houdt het haar licht en glanzend en re-activeerd opnieuw vanaf 150 graden. Ideaal dus wanneer je na een avondje krullen, graag eens stijl haar wilt 😉 Ook helpt het tegen frizz (hello regen) en maakt hij je haar niet vettig. (Ik krijg heel snel vettig haar van stylingsproducten)

kerastase

Ik testte ook meteen mijn nieuwste Remington Pro Big Curl krultang uit, waarmee je mooie losse krullen kan zetten. Prima combo met de Kérastase L’incroyable blowdry! De Remington Pro Big Curl vind je o.a. op bol.com voor 25,50 euro. De Kérastase L’incroyable blowdry vind je voor 28 euro (150 ml) bij je Kérastase kapper!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *