OOTD: Sacha pistol boots

sacha04

Geen super zonnige outfit of the day vandaag, maar wel eentje met enkele nieuwe aanwinsten, waaronder deze stoere pistol boots van Sacha. Perfect voor onze Belgische “zomer” & voor komende herfst 😉

sacha01

Ik mocht een paar schoenen uitkiezen van Sacha en besloot voor een paar te kiezen waarvan ik wist dat ik ze nog met veel plezier kan dragen. Geen pumps of sneakers deze keer, maar wel een zwart paar lederen enkellaarsjes. Ik was al eventjes op zoek naar een paar, om mijn versleten glitter paar mee te vervangen. De hak is lekker breed, waardoor ze super comfortabel lopen.

sacha05

Verder mocht mijn trench coat van Only nog eens buiten en combineerde ik het met dit leuke rieten tasje van Veritas. De #D geprinte ring komt van bij Helix.

sacha03

De zonnebril is mijn favoriet du jour: de Lulu van Komono (via Optiek De Belser)

sacha02

Wat vinden jullie van mij nieuwe Sacha laarsjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *