Crodino Aperitivo Non-alcolico

crodino

Al laat het weer het de laatste weken serieus af weten, tijd om te aperitieven is er altijd. En dat hoeft niet steeds met alcohol. Deze leuke Crodino flesjes smaken heerlijk als apero en bovendien zijn ze helemaal alcohol vrij.

crodino

Crodino wordt sinds 1964 in een klein stadje in Lombardije geproduceerd, en dankt hier ook zijn naam aan. Crodino serveer je best met veel ijs en eventueel met een stukje sinaasappel schil. Voor de smaak moet je zijn: het is een mengeling van gedistilleerde planten, vruchten en wortels, aangevuld met stukjes zoete en bittere sinaasappel. En vooral dit proef je: een heerlijk, bittere sinaasappelsmaak, en verrassend dorstlessend.

crodino

Voor wie niet zo van alcoholische drankjes houdt is dit een echte aanrader en zelfs voor wie wel eens een glaasje lust, is dit een lekker alternatief! Een pak Crodino (8×10 cl) kost 5 euro en vind je o.a. bij Carrefour

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *