OOTD: Summer Nights

qu05

Gisteren was het ein-de-lijk eens een zomerdag zoals die hoor te zijn, zo begin juli. Natuurlijk ging ik al een keer solden shoppen en toon ik jullie mijn nieuwste jeans-aanwinst.

qu04

Ik liet eindelijk mijn Marc Jacobs horloge eens herstellen, want die lag al even rond te slingeren met een lege batterij. Vergeten hoe mooi zo’n rose gold horloge is, dus heel blij dat ik hem terug kan dragen. Verder kreeg ik ook een mooie Pandora armband uit de nieuwe zomer collectie, waar ik jullie later meer over vertel. Mijn Liu-Jo¬†handtas met rose gold accenten mocht ook nog eens uit te kast, want de kleur vind ik ook nog steeds per-fect.

qu03

Dit jeans kleedje van Mango kocht bij onlangs bij Zeb, zo’n fijne en lichte jeansstof maakt het heerlijk om te dragen. Een casual chic look in een paar minuten. Mijn zonnebril is van het Australische merk Quay (later meer) en vond ik bij Zalando. Vind de cat eye shape zo leuk!

qu02

Mijn glitter sneakers komen van bij Avance en zijn van S.Oliver, ondertussen draag ik ze al bijna heel de lente en hou ik nog steeds van de zachte roze kleur en matchen ze perfect met mijn Liu-Jo handtas.

qu01

Kleedje: Mango via Zeb – Handtas: Liu-Jo via SKM – Bril: Quay via Zalando – Sneakers: S.Oliver via Avance – Armband: Pandora, Horloge: Marc Jacobs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *