Reload Discovery Box

reload

Reload is een handig systeem waarmee je je favoriete parfum gewoon in pocket formaat meeneemt in je handtas. Ik kreeg een Discovery Box mee om de Reload flacon mee uit te testen.

reload

In de Discovery Box vind je een reload, twee mini parfum navullingen, een mini-spray skin en vulling om je reload mee te reinigen terug. De mini-spray kan je eenvoudig vullen door een vulling van je favoriete parfum te kopen of gewoon met je huidige parfum. Het flesje vullen is heel eenvoudig: je kan gebruik maken van het hulpstukje om zo je favoriete parfum er in te sprayen of van het pompje dat je rechtstreeks op het flesje gebruikt.

reload

De extra skins om je Reload mini-spray mee te personaliseren zijn ook tof. Ik kreeg een witte ‘lederen’ mee, maar er zijn heel veel leuke designs om uit te kiezen. Zo heb je elke keer weer een ‘nieuwe’ spray.

reload

Voorlopig zit deze standaard zwarte in mijn handtas, want ik vind de uitstraling gewoon heel mooi, ook in standaard zwart.

De Reload mini-spray koop je voor €19,90 bij Ici Paris XL in standaard wit of zwart. Een navulling kost €5 en er zijn verschillende parfums beschikbaar. Voor een andere skin betaal je €9,90.

One thought on “Reload Discovery Box

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *