Estée Lauder – Advanced Night Repair Eye

anr

Dat ik de laatste maanden verslingerd ben aan het Estée Lauder Advanced Night Repair serum, moet ik jullie niet meer vertellen. Ik gebruik het nu dagelijks en schafte me ook de bijhorende oogcrème aan.

anr

Ook dit kleine potje is een miracle worker: het zou moeten helpen lijntjes en donkere kringen rond de ogen verminderen of voorkomen. Nu ik mijn 30ste levensjaar bereikt heb (ah well), vond ik wel dat het tijd was om dit preventief te gaan gebruiken. Ik heb nog niet echt last van lijntjes, maar het helpt ook tegen een vermoeide blik en ook wel voor lichte wallen.

De textuur van dit goedje is gelachtig en verfrist ook lekker. Ik breng het elke avond voor het slapen gaan aan rondom mijn ogen, inclusief wallen en oogleden. De geltextuur trekt snel in en maakt je huid ‘s morgens een stuk zachter. Bovendien heb je ook maar weinig product nodig, en da’s a good thing, want de Repair Eye is helaas wel een prijzig goedje.

Door zijn fijne werking staat dit kleine potje, samen met het ANR serum nu standaard op mijn nachtkastje en kan ik er echt niet meer zonder. Merci Estée Lauder ;). Gelukkig kom je er wel erg lang mee toe!

Je kan deze ooggel onder andere vinden bij Ici Paris XL voor €48 (15 ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *