Happy memories met Polabora

pola03

Polabora is een online fotokiosk, waar je je mooiste herinneringen kan laten afdrukken op een leuk formaat voor een fijn prijsje. Ik mocht van hen enkele foto’s laten afdrukken en koos ervoor om mijn Instagram foto’s te laten vereeuwigen op papier.

pola01

Ik koos voor de 48 classic square prints, omdat me dat het mooiste leek voor mijn vierkante Instagram foto’s. Gisteren middag besteld en de volgende ochtend al in huis, dàt vind ik écht snel! Bovendien is de verzending ook nog gratis! En, de kwaliteit? Ondanks dat het Instramfoto’s zijn, is de print kwaliteit echt wel oké en zijn de kleuren ook heel vivid! Dat kan een grafisch ontwerper alleen maar toejuichen.

pola02

De foto’s kwamen leuk verpakt toe & zelfs met leuke mini-wasspeldjes om ze op te hangen. Uploaden lukt ook heel snel en eenvoudig: je Facebook of Instagram koppelen aan de upload tool en hieruit rechtstreeks beelden selecteren.

Kortom, Polabora is ideaal om je herinneringen af te drukken en te bewaren. Bovendien hebben ze kleine tot grotere formaten en ook leuke verzamel boxen die het nog gemakkelijker maken om je kiekjes te bewaren. Prijzen starten vanaf 8,99 euro. Voor een pakketje van 48 square fotootjes (10 x 10 cm) betaal je 19,99 euro.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *