Festival Shades

Festival Shades

Mijn favoriete zomer festivals zijn weer in aantocht en daar horen dus ook de juiste accessoires bij. En hopelijk schijnt de zon, want ik heb twee nieuwe festival shades van Quay (via Zalando).

quay

Normaal gezien ga ik voor meer neutrale zonnebrillen, de modellen en kleuren die overal bij passen: turtoise wayfarers bijvoorbeeld. Maar tijdens de festivals durf ik wel eens voor opvallender te gaan: zon, muziek en opvallendere outfits, dat gaat altijd een beetje hand in hand. Dankzij de handige Zalando tool kan je ook meteen zien welke modellen geschikt zijn voor jouw hoofd. Voor mij persoonlijk zijn dat cat eye modellen!

quay

Ik vond bij Zalando de brillen van Quay, een Australisch brillenmerk met een unieke twist. Oh boy, eens gespot kon ik ze niet meer uit mijn hoofd krijgen en zag mezelf al de wei afschuimen met een exemplaar op mijn snoet. En zo geschiedde het: twee nieuwe exemplaren dankzij Zalando. Het ‘Invader‘ model is mijn favoriet van de twee: rose gold en een heel speciale cat eye vorm, het lijken wel bijna oortjes! Eens op mijn gezicht werd ik overladen met complimentjes en wou iedereen weten van waar ‘ie kwam. Een succes dus! Deze speciale baby zit nu dus standaard in mijn handtas voor de festivals!

quay

Als tweede koos ik ‘Asha‘ uit: rose gold en met leuke spiegel glazen. Ik had nog geen zonnebril met zo’n glazen en besloot er gewoon voor te gaan! Verdict: pre-tty! Het leuke frame zorgt meteen voor een vrouwelijke touch en de paars-gele spiegelglazen zijn ideaal voor op de Pukkelpop wei! Jongeus, ik ben er klaar voor!

Je kan de Quay zonnebrillen vinden bij Zalando voor zo’n €49. Momenteel zijn er zelfs kortingen op sommige modellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *