Zadig & Voltaire: This is her/him!

za03

Vandaag een kleine perfume-preview met deze twee heerlijk nieuwe geuren voor hem & haar van Zadig & Voltaire. Beide geuren vullen elkaar aan en zijn opgebouwd rond basisnoot Sandalhout.

za01

Voor mij persoonlijk voelen beide geuren vrij masculin aan, zelfs de ‘This is her!’ variant. In het begin vond ik hem zelfs een beetje te mannelijk voor mezelf, maar eens gedragen, werd ik snel verliefd op de geur. De topnoten zijn Arabische Jasmijn, Roze peper en Zijdeboom, hartnoten zijn Kastanje, Slagroom en Vanille en de basisnoten zijn Sandelhout en Kasjmier hout. ‘This is her!’ blijft lang op mijn huid nazinderen en dat maakt me blij!

za02

Ook de meer oriëntaalse mannengeur ‘This is him!’ weet me te bekoren. Als ik nu eens een lief had, dan zou ‘m zo lekker ruiken. Met topnoten als Grapefruit en Zwarte peper, hartnoten als Wierook en Vanille en als basisnoot ook Sandelhout. Een heerlijk kruidige en mannelijke geur, I like!

En ook de verpakking mag er wezen: als Yin & Yang passen niet alleen de geuren bij elkaar, maar ook de flesjes. De simpele en strakke typografie maken de flesjes echte pareltjes!

Deze twee varianten zijn vanaf half september o.a. te verkrijgen bij Ici Paris XL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *