GlamGlow Gravitymud

gg

Yes! Tijdens de meest recente persdagen voor Ici Paris, kregen we het nieuwste Glam Glow masker in onze pollen! Het nieuwste ‘Gravitymud’ zou je huid steviger en meer gelift moeten achterlaten.

gg

De textuur is alvast to die for: een metallic zilveren goedje, dat door zijn parelmoer kleurtje ons wel heel benieuwd maaakt! Het peel-off masker laat je zo’n 20 minuutjes zitten en breng je gemakkelijk aan met het bijgeleverde kwastje. Eens aangebracht zie je er een beetje uit als een alien from other space, maar bon, alles voor dat perfecte huidje zeker? 😉

gg

Wanneer het masker opdroogt trekt het een beetje aan je huid en ik moet eerlijk toegeven dat het ook  prikt op mijn gezicht. Na 20 minuutjes chillaxen, peel je het goedje er gelukkig wel erg gemakkelijk af! En dat prikken heeft gelukkig ook geen rode plekken achtergelaten. Mijn huid voelt zacht en stevig aan na dit maskertje en het afpeelen zelf heeft ook wel een fun-factor ;).

Je kan dit nieuwe GlamGlow masker vinden voor zo’n €50 (50 ml) bij Ici Paris XL.

One thought on “GlamGlow Gravitymud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *