Erborian Yuza Sorbet

erborian

Ook dit lichtgewicht van Erborian leerde ik tijdens de laatste IciParis XL persdagen kennen: een heerlijk nieuwe dagcrème met antioxidante microcapsules.

erborian

Ik was dan ook meer dan blij toen ik deze in mijn goodiebag vond. Als het op dagcrèmes aankomt, wissel ik graag eens af. Ik heb geen hele moeilijke huid en kan daardoor experimenteren met nieuwe merken, zoals deze Yuza Sorbet van Erborian. De lichte, niet-vette textuur vind ik de max. Ik haat het wanneer dagcrèmes je huid te shiny achterlaten. Deze frisse crème trekt snel in je huid. Ook de microcapsules lossen snel op. De Yuza Sorbet zou de eerste tekenen van veroudering tegen gaan, en dat kan ik met mijn 30 jaar helaas stilletjes beginnen gebruiken 😉

erborian

Deze sorbet crème bevat o.a. groene pruim (activeert de micro-circulatie), zoethout (een ontstekingsremmer en beschermt) en soja- en rijstproteïnen (voedend). Het verdict? Ik vind het een prima dagcrème voor elke dag en zal ‘m met plezier opgebruiken. Hij ruikt lekker fris en heeft een fijne en lichte textuur.

Je kan de Yuza Sorbet van Erborian vinden bij Ici Paris XL voor zo’n 49 euro (50 ml)

One thought on “Erborian Yuza Sorbet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *