Jo Malone Fragnance Combining & armmassage

jm01

Ik schreef hier eerder al over de laatste ‘Herb Garden‘ collectie en fragnance combining van Jo Malone. Afgelopen weekend passeerde ik terug langs Douglas Maastricht en koos ik mijn favoriete geur uit voor een fragnance combining en kreeg ik een hand- en armmassage met mijn favoriete geuren.

jm03

Op basis van mijn favoriete geur ‘Peony & Blush Suede’, koos ik twee andere geuren bij die hier goed bij passen. Met deze 3 geuren kreeg ik een ontspannende hand- en armmassage. Heerlijk. Bij de florale en zoete geur van ‘Peony & Blush Suede’ vond ik twee eerder kruidige geuren goed passen. Ik koos ‘Orange Blossom’ (een heerlijke citrusgeur) en ‘Mimosa & Cardamom’ (een warme kruidige geur) uit om te combineren bij Peony & Blush. Door de geuren te combineren maak je je favoriete geur iets frisser of net een tikkeltje warmer.

jm04

De douchegel in ‘Mimosa & Cardamom’ werd met een beetje warm water & een melkkloppertje opgeklopt tot een schuimige massa en aangebracht op mijn onderarm en handen. Hierna werd het schuim verwijderd met een vochtig handdoekje (met hierin ‘Lime Basil & Mandarin’ bath oil). Dan volgde de massage met de body lotion en body cream in ‘Orange Blossom’. Met zigzag bewegingen werd de hand & body lotion in mijn huid gemasseerd.

jm02

Als laatste werd mijn favoriete geur ‘Peony & Blush Suede’ aangebracht. In combinatie met de bodylotion & douchegel, ruikt dit parfum weer een tikkeltje anders dan wanneer je hem los draagt. Je krijgt een meer warme kruidige geur met een snuifje citrus er door heen.

Je kan bij Douglas Maastricht (Grote Staat 26) terecht in de Jo Malone London Boutique om je persoonlijke signature scent te ontdekken! In ons Belgenlandje kan je bij Senteurs d’Ailleurs terecht! (Stefaniaplein 1A, 1000 Brussel)

Parfums – 52  euro (30 ml)
Body & hand wash – 30 euro (250 ml)
Body creme – 63 euro (175 ml)
Body & hand lotion – 45 euro (250 ml)
Bath Oil – vanaf 53 euro (250 ml)

One thought on “Jo Malone Fragnance Combining & armmassage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *