De zomer in met ProNails

pronails

ProNails komt ook deze zomer met enkele leuke collecties. Ik mocht een paar kleurtjes uitkiezen uit de ‘Coastal’ en ‘L.A. Juice Bar’ collection. Zoals we van hen gewoon zijn, zijn er ook weer schattige nail art stickertjes bij.

pronails

Van links naar rechts koos ik ‘Jungle Power’ en ‘Whatta Watermelon’ uit de L.A. Juice Bar collectie uit en bij de Coastal collection ging ik voor ‘Coasting in Style’ en ‘Make Waves’. Ondertussen heb ik ze allemaal uitgeprobeerd en ben ik helemaal fan. De ProNails lakjes dekken al goed na 1 laag, maar 2 laagjes is gewoon mooier. Ook hebben ze zelfs zonder topcoat een opvallende glans! I like! De lakjes zouden zo’n 3 à 4 dagen zonder chip of tip wear, wat ik best wel indrukwekkend vind!

pronails

  1. ‘Coasting in Style’: een lief roze kleurtje dat al snel mijn favoriet bleek te zijn!
  2. ‘Jungle Power’: een prachtige khaki kleur dat zowel in de zomer als in de winter wel kan! Vooral deze kleur lakte bijzonder smooth.
  3. ‘Whatta Watermelon’: een rood-roze kleurtje zoals het moet zijn! Hee daar festivals!
  4. ‘Make Waves’: een paars-blauw-ik-wil-naar-de-zee-kleurtje!

pronails

Achteraf kreeg ik nog dit lieve grijs-blauwe kleurtje uit de L.A. Juice Bar collectie opgestuurd: L.A. Streetstyle. En ik kon het niet laten op deze toffe ‘African’ nagelstickers ermee te combineren.

De ProNails lakjes kan je vinden bij een ProNails nagelsalon in je buurt.

Nailart stickers: vanaf 5,10 euro
Lakjes: 12,75 euro

2 thoughts on “De zomer in met ProNails

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *