OOTD: Foodtruck festival

hap04

Sunday is a funday. Met een dag extra verlof, kan er op zondagavond al eens een activiteit gepland worden, nietwaar. In mijn hometown Tongeren passeerde dit weekend het HAP foodtruck festival, met gezellig en veel lekker eten.

hap06

Sara vergezelde me en uiteraard duwde ik mijn camera in haar handen voor zeldzame outfit foto’s 😉 Dit denim jurkje was uiteraard niet in de solden (zoals dat altijd gaat), maar kon het moeilijk laten liggen. Simpel en snel aan, dat is iets wat ik ‘s ochtends alleen maar kan toejuichen. Het losse model is eens iets anders dan wat ik normaal zou dragen, maar het heeft me overtuigd.

hap05

De mini Selma van Michael Kors is wat het enige wat ik wel in de sale vond dit jaar en nog wel aan -50%. Toen kon ik ‘m echt niet meer laten liggen! Lief formaatje dat eigenlijk perfect is voor een uitje.

hap03

Mijn Stan Smiths kreeg ik voor mijn verjaardag van de allerbeste collega’s ever. Ik pimpte ze hier met de fringes van Veritas.

Hoe was jullie zondag?

Denim kleedje: Mango (via ZEB) – Handtas: Michael Kors (via Zalando) – Sneakers: Adidas (via Sarenza) – Fringes: Veritas

 

 

One thought on “OOTD: Foodtruck festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *