Rodial Dragon’s Blood eye masks

radial

Op de Ici Paris XL persdag maakten we ook kennis met een merk dat ik nog niet kende: Rodial. Game of Thrones gewijs zijn de producten van deze reeks op basis van drakenbloed (no kidding).

radial

De maskers leggen een beschermende, op huid lijkende film over de huid, waardoor roodheid en ontstekingen verminderen. De patches zijn doorweekt met hyaluronzuur dat zorgt voor langdurige hydratatie. Deze oogpatches moeten vermoeiheid en puffy under-eyes doen verminderen en je op die manier een wakkere blik geven.

De maskertjes zelf hebben een hele bijzondere textuur op basis van bio-cellulose. Deze textuur werd ontwikkeld door plastisch chirurgen en lijkt wel als een tweede huid. Hoe werkt het? Verwijder het oogmasker van de plasticfolie en breng het rechtstreeks aan onder de ogen op een gereinigde huid, tot dicht tegen de neus en de wijdere kant tegen de buitenste ooghoek. Verwijder dan het bescherm papier. Laat 20 tot 30 minuten intrekken en verwijder het dan. De maskertjes worden bijna transparant en smelten precies met je huid.

Ik vind dit oogmasker heel verfrissend en ideaal voor een lazy sunday. Je huid voelt gehydrateerd en zacht aan.

Je kan deze Rodial Eye patches vinden bij Ici Paris XL voor €39 (voor 8 stuks).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *