Review: Nivea Hair Milk Shampoo & Conditioner

nivea

Dat ik een echte Nivea fan ben, da’s al lang duidelijk. Nivea heeft in mijn ogen altijd fijne producten voor huid & haar en ook deze nieuwe ‘Hairmilk’ lijn, valt goed in de smaak.

nivea

De inspiratie werd gehaald bij Nivea zelf die in 1912 de originele ‘Haarmilch’ uitbracht, een melk die het haar reinigde in alle zachtheid en intensief verzorgde. Ik ontving een shampoo en conditioner om uit te testen. De producten zouden ideaal zijn om droog haar aan te pakken. Beide bevatten de innoverende formule met het steringrediënt eucerit en melkproteïnen, voor soepel en glanzend haar.

De shampoo ruikt heerlijk ‘Nivea’ fris en schuimt ook goed. Het bevat dan ook sulfaten, maar dat vind ik meestal niet zo erg. Ik heb het gevoel dat de shampoo mijn haar heel goed reinigt en met de conditioner wordt het ook nog eens zacht en glanzend.

De Nivea Hair Milk Shampoo en Conditioner zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en de supermarkt voor €3,39 per product.

3 thoughts on “Review: Nivea Hair Milk Shampoo & Conditioner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *