Ontdek: Meeki Beauty Lab


meeki01

Beautylovers, reunite! Wat zou jij er van zeggen moest je mee inspraak krijgen over de nieuwste trendkleuren in beautyland? Meeki Beauty Lab geeft iedereen daar toe de kans en daar vertel ik graag meer over.

Dat nagellak veruit mijn favoriete beautyitem is, moet ik jullie niet vertellen. Ik spaar al kleurtjes since for-ever en mijn collectie is dan ook een beetje uit de hand aan het lopen. Vaak met het (luxe)probleem dat ik niet meer goed weet welke kleuren ik al heb of effectief nog eens moet dragen 😉

Ik werd gecontacteerd door Meeki Beauty Lab en hun concept staat me meer dan aan: op basis van trend- en fashionkleuren, ontwikkelen zij elk seizoen een nieuw setje nagellak, gebaseerd op de trends en op jullie persoonlijke voorkeur. Say What? Jazeker, de kleuren worden elk seizoen geproduceerd in samenspraak met trendspotters, stylistes, influencers en bovenal: de doelgroep zelf. Cool, of niet? Je kan je hier aanmelden om mee de nieuwe herfstkleuren te kiezen, en bovendien krijg je dan ook 10% korting op een setje.

meeki02

Meeki Season Collection is het kernproduct. Deze Style Box met twee verschillende kleuren nagellak wordt vier keer per jaar – zomer, herfst, winter en lente – geproduceerd in de modestijlen Classic, Modern, Glam en Natural. In elke box zit een vaste ‘must have’ colour per stijlbox geselecteerd door Meeki Beauty Lab en een bijpassende of zelf gekozen kleur. Op die manier kan je ook zelf je setje samenstellen. Wanneer je zelf moeilijk kan kiezen, kan je aan de hand van een kleine quiz advies krijgen over welke kleur bij jouw stijl past.

Ik mocht alvast de zomerlakjes uittesten, vooral de blauwe en paarse zijn mijn favoriet. De Meeki lakjes hebben een fijne textuur en een rond, lang borsteltje dat prima lakt met 1 strook. Wat ook tof is, zijn de verschillende finishes: nude, frost,cream, frost sugar, shimmer. De setjes vullen elkaar goed aan, zowel de nudes, de felle kleuren als de gecombineerde. Bovendien zijn de Meeki lakjes 100% dierproefvrij en vegan en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

meeki03Chanta Relle (Shimmer) – Cherise (Cream)
Aqua Haze (Cream) – Purple Potion (Sugar Frost)
Bright Pearl (Frost) – Mellow Rose (Nude)

Zien jullie het zitten om mee te kleuren van komende herfst te gaan bepalen? Richtprijs is 14,95€ per set en verkrijgbaar vanaf september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *