Estée Lauder Genuine Glow

glow03

Estée Lauder komt deze zomer met een nieuwe lijn: Genuine Glow, waarmee je in no time een summershine op je gezicht tovert. Gezichtsproducten en 2 lipproducten maken de lijn compleet.

glow02

Hoe ga je te werk? Met het Genuine Glow gamma ben je in 5 kleine stappen summer proof:

  1. Beginnen doe je met de Priming Moisture Eye Balm. De balsem verfrist de ogen met een verkoelend effect voor een uitgeruste blik.
  2. Dan breng je de Priming Moisture Balm met SPF15 aan op het gelaat. Deze primer vervaagt oneffenheden en verkleint je poriën.
  3. Als 3de stap is er de Blushing Creme voor lippen en wangen. Een romige stick die als blush en lipstick kan dienen. Ideaal voor light travels en ook perfect voor de warmere dagen. ‘Sweet Cheeks’ is een lief roze kleur die wel geschikt is voor elke teint. Verder is er ook een peachy variant.

glow01

4. De voorlaatste stap moet wel mijn favoriet zijn: een prachtige highlighter Eyelighting creme die voor mijn de echte ‘genuine glow’ geeft. Deze vloeibare highlighter breng je aan over je blush, op je wenkbrauwbot en neusbrug. In love.

5. Als laatste finishing touch breng je de Reviving Oil Lip Tint aan: verzacht en hydrateert je lippen en geeft ze ook een subtiel kleurtje. Te gebruiken in combinatie met de Blushing creme of op zich.

gloww

Dit Genuine Glow gamma gaat je zeker kunnen bekoren als je houdt van natuurlijke en subtiele make-up. Voor mij is het de perfecte aanvulling op mijn dagelijkse make-up met net dat ietsje meer 😉

De Genuine Glow producten zijn exclusief beschikbaar op www.esteelauder.be en op iciparisxl.be.

Genuine Glow Priming Moisture Balm (SPF15) – 36 euro
Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm – 36 euro
Genuine Glow Reviving Oil Lip Tint – 22 euro
Genuine Glow Blushing Creme For Lips And Cheeks – 28 euro
Genuine Glow Eyelighting Creme For Eyes And Face – 24 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *