The Body Shop: Tea Tree

TBS

Tea Tree & mezelf vormen al heel lang een team: in mijn puberjaren waren Tea Tree producten echt mijn lifesaver. Ik testte voor jullie twee producten uit van de Tea Tree lijn van The Body Shop.

TBS

Ik kocht vorig jaar al eens cleansing foam uit deze lijn, maar ze steken nu in een volledig nieuw jasje. Die beviel me prima en hierdoor besefte ik ook weer wat voor goeds Tea Tree allemaal deed voor mijn huid. Vandaag stel ik jullie een 3-in-1 wash-scrub & masker en ook een olie voor. De gezichtsolie helpt heel goed tegen puistjes (dat weet ik nog van vroeger), momenteel heb ik hier niet echt last van, maar als er dan toch eentje opduikt, haal ik mijn Tea Tree gamma boven. De olie kan wat vettig zijn om je huid en daarom gebruik ik het liefst ‘s avonds na het reinigen. Het zuivert de huid en laat het tot rust komen. Een beetje aanbrengen op je probleemzone (bijvoorbeeld met een wattenstaafje) en klaar is kees! Je kan de olie ook perfect gebruiken voor een ontspannend (voet)bad.

TBS

Het 3-in-1 masker is nieuw in het gamma. De textuur voelt als een masker, maar in contact met water schuimt het ook zachtjes. Het doet dus perfect dienst als gezichtsreiniger. De zachte scrubkorrels maken je huid heel zacht. Ik heb ook het gevoel dat het goedje ook prima werkt tegen een vette (t-zone) huid. Je kan het masker ook an sich gebruiken, even laten intrekken en dan afspoelen.

Ontdek het hele Tea Tree gamma hier. Zowel de olie als het masker kan je in de winkel en online vinden voor €10.

One thought on “The Body Shop: Tea Tree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *