Dou my hands

doumyhands

Iets wat ik steeds in mijn handtas heb zitten, is een anti-bacteriële handgel. Deze maand nam deze newbie, de Dou My Hands spray steevast plaats in mijn tas!

doumyhands

Een frisse verpakking, met een reinigende spray en dan ook nog eens op en top van Belgische makelij, dat is Dou My Hands. Door de handige verpakking (met lusje) vind je ‘m gemakkelijk terug in je (rommelige, ja sorry) handtas en deze lus voorkomt ook dat de spray zomaar per ongeluk begint te spuiten. Bovendien kan je ook geen dopje verliezen.

Ik kreeg een neutrale geur toegestuurd, die je kan vergelijken met de standaard anti-bacteriële gel zoals we die allemaal kennen. Je hebt ook een lekkere ‘Ginger’ en ‘Vanille’ variant. De spray verstuift zacht en verfrissend en droogt ook snel op je huid (iets wat bij gels wel iets langer kan duren). Daarnaast is de Dou My Hands spray ook milieuvriendelijk doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen.

Je vind de Dou My Hands spray in drie varianten bij je lokale of online apotheker voor €8,99 (50 ml). Bovendien zijn ze dierproefvrij!

One thought on “Dou my hands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *